Венгер: Желим да ова љубавна прича има срећан крај!

Арсен Венгер, дугогодишњи менаџер Арсенала, после завршетка текуће сезоне неће више водити клуб из Лондона, али жели да остане фокусиран до самог краја.

Фудбал 03.05.2018 | 16:45
Венгер: Желим да ова љубавна прича има срећан крај!
Венгер је недавно саопштио своју одлуку да, после 22 године напусти 'Тобџије', а од навијача желео би да се опрости титулом првака Лиге европе.

"Желео бих свој посао да завршим на добар начин", рекао је Венгер пред реванш меч полуфинала Лиге европе против Атлетико Мадрида.

Арсенал ове сезоне неће успети да избори пласман у Лигу шампиона преко домаћег првенства, тако да им освајање Лиге европе остаје једина опција да се следеће сезоне нађу у најелитнијем клупском такмичењу.

"Верујем да човек мора да остане потпуно посвећем нечему све док се тамо налази. Желим да, када одем из Арсенала, знам да сам до краја остао фокусиран на Арсенал. Када се мој посао у Арсеналу оконча, видећу шта ћу да радим, али желим да ова љубавна прича има срећан крај", рекао је Венгер.

Атлетико дочекује Арсенал у реваншу после врло повољног резултата на 'Емиратима' од 1:1, тако да ће лондонски тим морати да постгне барем један гол како би имао шансе за пролаз у велико финале.

"Начин на који ћемо играти је јасан. Знамо да морамо да дамо гол. Једино што не знамо је да ли ће Атлетико играти у истом маниру, или ће играти са више опреза и покушати да нас ухвате на контру", јасан је Венгер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар