Venger: Želim da ova ljubavna priča ima srećan kraj!

Arsen Venger, dugogodišnji menadžer Arsenala, posle završetka tekuće sezone neće više voditi klub iz Londona, ali želi da ostane fokusiran do samog kraja.

Fudbal 03.05.2018 | 16:45
Venger: Želim da ova ljubavna priča ima srećan kraj!
Venger je nedavno saopštio svoju odluku da, posle 22 godine napusti 'Tobdžije', a od navijača želeo bi da se oprosti titulom prvaka Lige evrope.

"Želeo bih svoj posao da završim na dobar način", rekao je Venger pred revanš meč polufinala Lige evrope protiv Atletiko Madrida.

Arsenal ove sezone neće uspeti da izbori plasman u Ligu šampiona preko domaćeg prvenstva, tako da im osvajanje Lige evrope ostaje jedina opcija da se sledeće sezone nađu u najelitnijem klupskom takmičenju.

"Verujem da čovek mora da ostane potpuno posvećem nečemu sve dok se tamo nalazi. Želim da, kada odem iz Arsenala, znam da sam do kraja ostao fokusiran na Arsenal. Kada se moj posao u Arsenalu okonča, videću šta ću da radim, ali želim da ova ljubavna priča ima srećan kraj", rekao je Venger.

Atletiko dočekuje Arsenal u revanšu posle vrlo povoljnog rezultata na 'Emiratima' od 1:1, tako da će londonski tim morati da postgne barem jedan gol kako bi imao šanse za prolaz u veliko finale.

"Način na koji ćemo igrati je jasan. Znamo da moramo da damo gol. Jedino što ne znamo je da li će Atletiko igrati u istom maniru, ili će igrati sa više opreza i pokušati da nas uhvate na kontru", jasan je Venger.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar