Аџем: Заслужено! Старчевић: Нисмо још одустали!

Тренери Жељезничара и Крупе сложни у оцјени да борба за трофеј Купа БиХ није завршена послије прве утакмице која је завршена побједом Сарајлија резултатом 2:0.

Фудбал 03.05.2018 | 09:15
Аџем: Заслужено! Старчевић: Нисмо још одустали!
Жељезничар ће имати солидних два гола предности у реванш утакмици финала Купа БиХ за седам дана у Крупи на Врбасу.

У првом мечу Жељезничар је заслужено стигао до побједе 2:0, захваљујући грешци гостујућег голмана, те доброј акцији "плавих" и поготку Граовца у другом полувремену.

Послије утакмице тренер Жељезничара Адмир аџем и тренер крупе Слободан Старчевић били су сложни у оцјени да борба за трофеј још није завршена.

"Екипа Крупе нам је поставила тежак задатак јер су се бранили доста добро и ми смо морали кроз посјед тражити прилику по странама. То смо донекле успјевали, али нисмо створили довољно шанси, колико смо мислили да ћемо створити. Крупа је доста пријетила из контри и полуконтри и били су доста опасни. Ја сам морао одморити неке играче, нажалост нисам могао много јер овај темпо је заиста тежак. Честитам својим играчима на труду, мислим да смо заслужено побиједили, али ово је тек прво полувријеме, друго полувријеме ћемо одиграти у Крупи“, рекао је Аџем послије утакмице.

Тренер гостију Слободан Старчевић честитао је противнику, али истакао да ништа није готово.

"Честитам екипи Жељезничари на побједи од 2:0. Одмах морам рећи да нисмо одустали и да је ово нама идеалан резултат за реванш.  Ми ћемо показати своје право лице у Крупи“, поручио је Старчевић, а потом се осврнуо наутакмицу на Грбавици:

"У првом полувремену смо имали проблем да одговоримо на активност Граовца и Закарића. Након једне грешке голмана то је и довело до гола. У другом полувремену смо одиграли равноправно и то је пут који ћемо ми тражити у реваншу и мислим да ће узвратна утакмица донијети доста агресије. Ми смо данас видјели да се Куп мора освојити кроз агресију и хвала играчима Жељезничара који су нам показали како требамо побиједити утакмицу".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар