"Бајерн је био доминантан, заслужио је више!"

Стивен Џерард и Френк Лампард, бивши фудбалске звезде, слажу се у томе да Реал Мадрид није скроз заслужио да прође Бајерн у полуфиналу Лиге шампиона.

Фудбал 02.05.2018 | 18:00
"Бајерн је био доминантан, заслужио је више!"
'Краљевски клуб' славио је укупним резултатом 4:3, а на реванш мечу десило се неколико спорних детаља.

Џерард и Лампард, легенде Ливерпула и Челсија, гостовали су на телевизији 'БТ Спорт' и имали су шта да кажу о издању Реала, као и о шансама Ливерпула, који додуше још није прошао даље, у финалу.

"Огроман је успех играти три финала за редом, али Реал није био посебно добар. Константно су се губили позади и знам да ће Бајерн много жалити овај меч. Били су доминантни у обе утакмице и много бољи тим, по мом мишљењу. Реал би требало да се плаши, поготово јер имају велике проблемиме на бековима", рекао је Џерард.

Лампардово дели мишљење да је Бајерн био боља екипа током двомеча, као и да је ово најгоре издање Мадриђана откад су под вођством Зинедина Зидана.

"Бајерн је био фантастичан. Сви знамо како је то када знате да сте заслужили више, то је најгори осећај у фудбалу. Ливерпул је дао највише голова у групној фази, а тако су наставили и у нокаут фази. Ако наставе са оваквом игром могу да освоје цело такмичење", рекао је Лампард.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар