"Bajern je bio dominantan, zaslužio je više!"

Stiven Džerard i Frenk Lampard, bivši fudbalske zvezde, slažu se u tome da Real Madrid nije skroz zaslužio da prođe Bajern u polufinalu Lige šampiona.

Fudbal 02.05.2018 | 18:00
"Bajern je bio dominantan, zaslužio je više!"
'Kraljevski klub' slavio je ukupnim rezultatom 4:3, a na revanš meču desilo se nekoliko spornih detalja.

Džerard i Lampard, legende Liverpula i Čelsija, gostovali su na televiziji 'BT Sport' i imali su šta da kažu o izdanju Reala, kao i o šansama Liverpula, koji doduše još nije prošao dalje, u finalu.

"Ogroman je uspeh igrati tri finala za redom, ali Real nije bio posebno dobar. Konstantno su se gubili pozadi i znam da će Bajern mnogo žaliti ovaj meč. Bili su dominantni u obe utakmice i mnogo bolji tim, po mom mišljenju. Real bi trebalo da se plaši, pogotovo jer imaju velike problemime na bekovima", rekao je Džerard.

Lampardovo deli mišljenje da je Bajern bio bolja ekipa tokom dvomeča, kao i da je ovo najgore izdanje Madriđana otkad su pod vođstvom Zinedina Zidana.

"Bajern je bio fantastičan. Svi znamo kako je to kada znate da ste zaslužili više, to je najgori osećaj u fudbalu. Liverpul je dao najviše golova u grupnoj fazi, a tako su nastavili i u nokaut fazi. Ako nastave sa ovakvom igrom mogu da osvoje celo takmičenje", rekao je Lampard.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar