Владан Милојевић први кандидат за тренера ЦСКА!

Владан Милојевић, тренер фудбалера Црвене звезде, један је од главних жеља софијског ЦСКА, који српског стручњака жели на месту шефа стручног штаба. Тако пишу медији у региону.

Фудбал 02.05.2018 | 20:45
Владан Милојевић први кандидат за тренера ЦСКА!
Милојевић је ове сезоне са Звездом освојио титулу првака Србије и водио 'црвено-беле' до нокаут фазе Лиге европе.

Како пише бугарски портал "топспорт", ЦСКА се растао и са Стаменом Белчевим и са Христом Јаневом, који је био привремени менаџер, и сада ће покушати да се договоре са четрдесетосмогодишњим Србином.

Владан Милојевић је, пре најтрофејнијег српског клуба, водио Јавор, Чукарички, Омонију и Паниониос.

Према писању грчких медија, за Милојевићеве услуге заинтересовани су АЕК и Олимпијакос.

Српски стручњак има уговор до краја сезоне и још увек није продужио сарадњу, па је питање да ли ће са руководством шампиона Србије успети да дође до заједничког језика.

После Грчке, Владан Милојевић је спортска личност дана и у Бугарској! Медији из земље Хелена су данима писали о интересовању АЕК-а и Олимпијакоса за тренера Црвене звезде, а из Софије сада стже нова вест.

Према писању тамошњег портала „топспорт.бг“ Владан Милојевић је главни кандидат да преузме функцију шефа стручног штаба ЦСКА. Армејци су играли одлично ове године, чак су дуго и водили трку, али су током пролећа посустали дозволили Лудогорецу да поново узме титулу.

ЦСКА се недавно растао са тренером Стаменом Белчевим, а Армејце ће до краја сезоне да предводи Христо Јанев.

Бугари пишу да је Владан Милојевић тренутно прва опција богатих газди ЦСКА и да би са њим на челу желели да прекину доминацију Лудогореца. Напомиње се да је Милојевић направио вансеријске резултате у Србији, да је предводио Звезду до шеснестине финала Лига Европе и да је вратио титулу на Маракану...

Истина, пишу Владану Милојевићу истиче уговор и да је добио понуду да продужи уговор са Звездом. Њихова једина нада је што се то још није догодило. Мораће спортски сектор Црвене звезде да пожури.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар