Vladan Milojević prvi kandidat za trenera CSKA!

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, jedan je od glavnih želja sofijskog CSKA, koji srpskog stručnjaka želi na mestu šefa stručnog štaba. Tako pišu mediji u regionu.

Fudbal 02.05.2018 | 20:45
Vladan Milojević prvi kandidat za trenera CSKA!
Milojević je ove sezone sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i vodio 'crveno-bele' do nokaut faze Lige evrope.

Kako piše bugarski portal "topsport", CSKA se rastao i sa Stamenom Belčevim i sa Hristom Janevom, koji je bio privremeni menadžer, i sada će pokušati da se dogovore sa četrdesetosmogodišnjim Srbinom.

Vladan Milojević je, pre najtrofejnijeg srpskog kluba, vodio Javor, Čukarički, Omoniju i Panionios.

Prema pisanju grčkih medija, za Milojevićeve usluge zainteresovani su AEK i Olimpijakos.

Srpski stručnjak ima ugovor do kraja sezone i još uvek nije produžio saradnju, pa je pitanje da li će sa rukovodstvom šampiona Srbije uspeti da dođe do zajedničkog jezika.

Posle Grčke, Vladan Milojević je sportska ličnost dana i u Bugarskoj! Mediji iz zemlje Helena su danima pisali o interesovanju AEK-a i Olimpijakosa za trenera Crvene zvezde, a iz Sofije sada stže nova vest.

Prema pisanju tamošnjeg portala „topsport.bg“ Vladan Milojević je glavni kandidat da preuzme funkciju šefa stručnog štaba CSKA. Armejci su igrali odlično ove godine, čak su dugo i vodili trku, ali su tokom proleća posustali dozvolili Ludogorecu da ponovo uzme titulu.

CSKA se nedavno rastao sa trenerom Stamenom Belčevim, a Armejce će do kraja sezone da predvodi Hristo Janev.

Bugari pišu da je Vladan Milojević trenutno prva opcija bogatih gazdi CSKA i da bi sa njim na čelu želeli da prekinu dominaciju Ludogoreca. Napominje se da je Milojević napravio vanserijske rezultate u Srbiji, da je predvodio Zvezdu do šesnestine finala Liga Evrope i da je vratio titulu na Marakanu...

Istina, pišu Vladanu Milojeviću ističe ugovor i da je dobio ponudu da produži ugovor sa Zvezdom. Njihova jedina nada je što se to još nije dogodilo. Moraće sportski sektor Crvene zvezde da požuri.

Izvor: mozzartsport/B92

Foto Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar