Алегријев ултиматум: Доведите ми Џека или одлазим!

Тренер Јувентуса тражи капитално појачање за следећу сезону.

Фудбал 05.05.2018 | 08:00
Алегријев ултиматум: Доведите ми Џека или одлазим!
Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри тражио је од управе да му овог лета купи једног од најбољих фудбалера Милана Ђакома Бонавентуру.

Медиасет Премиум преноси да је Стара дама спремила 25.000.000 евра за фудбалера који се препородио ове сезоне на Сан Сиру под вођством Ђенара Гатуза. Ова телевизија преноси и да је популарни Џек једна од главних мета торинског клуба и неопходан услов, ако у клубу желе да Алегри настави посао и следеће сезоне.

Преостала два пика тренера Јувентуса су Емре Џан, који стиже из Ливерпула као слободан играч и Алваро Мората кога ће пробати да доведе на позајмицу из Челсија.

Бонавентура би ипак могао да буде највећи улов у целој причи јер би са собом донео разноврсност на средини терена која је преко потребна Бјанконерима. Искусни 28-годишњи везиста стигао је у Милан последњег дана прелазног рока у лето 2014. из Аталанте за 7.000.000 евра.

Ове сезоне забележио је осам голова и две асистенције на 43 наступа у црвено-црном дресу, а трансфер у Торино би могла да погура чињеница да Милан неће играти Лигу шампиона ни следеће сезоне.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар