Alegrijev ultimatum: Dovedite mi Džeka ili odlazim!

Trener Juventusa traži kapitalno pojačanje za sledeću sezonu.

Fudbal 05.05.2018 | 08:00
Alegrijev ultimatum: Dovedite mi Džeka ili odlazim!
Trener Juventusa Masimilijano Alegri tražio je od uprave da mu ovog leta kupi jednog od najboljih fudbalera Milana Đakoma Bonaventuru.

Mediaset Premium prenosi da je Stara dama spremila 25.000.000 evra za fudbalera koji se preporodio ove sezone na San Siru pod vođstvom Đenara Gatuza. Ova televizija prenosi i da je popularni Džek jedna od glavnih meta torinskog kluba i neophodan uslov, ako u klubu žele da Alegri nastavi posao i sledeće sezone.

Preostala dva pika trenera Juventusa su Emre Džan, koji stiže iz Liverpula kao slobodan igrač i Alvaro Morata koga će probati da dovede na pozajmicu iz Čelsija.

Bonaventura bi ipak mogao da bude najveći ulov u celoj priči jer bi sa sobom doneo raznovrsnost na sredini terena koja je preko potrebna Bjankonerima. Iskusni 28-godišnji vezista stigao je u Milan poslednjeg dana prelaznog roka u leto 2014. iz Atalante za 7.000.000 evra.

Ove sezone zabeležio je osam golova i dve asistencije na 43 nastupa u crveno-crnom dresu, a transfer u Torino bi mogla da pogura činjenica da Milan neće igrati Ligu šampiona ni sledeće sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar