Ветеринар у псе убацивао дрогу!

Колумбијски ветеринар Андрес Лопез Елорез (38) оптужен је за илегално кријумчарење наркотика у САД јер је хируршки усађивао пакете течног хероина у стомаке штенаца.

Свијет 02.05.2018 | 10:31
Ветеринар у псе убацивао дрогу!
Након што је ухапшен у Шпанији и изручен САД, Елорез је оптужен на Федералном суду у Бруклину за завјеру, те увоз и дистрибуцију хероина у САД, истиче амерички државни тужилац за источни округ Њујорка Ричард Донахју.

Колумбијски ветеринар осумњичен је да је био дио завјере у којој је дилована дрога прије више од деценије, а све је откривено када је у Колумбији у једној рацији 2005. године пронађено десет паса који су служили као “курири”.

Пси су спасени, али су многи угинули током операција.

Штенцима, углавном чистокрвним псима, међу којима су најчешће били лабрадори, хируршки су у стомак стављани пакети течног хероина, а затим су их извозили у САД.

“Елорез је издао своје звање када је хирургију користио у окрутној шеми кријумчарења дроге у стомаку штенаца”, поручио је тужилац Донахју.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

аха

02.05.2018 08:48

Мучење животиње и кријумчарење дроге! Кад би тако неко радио с мачком би га убио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

судија

02.05.2018 14:07

Каква казна какав затворТеба га нафиловати са педесетак пакетича да прогута а шупак зашити да их не може и збацити.Па нек цркава.

ОДГОВОРИТЕ