Veterinar u pse ubacivao drogu!

Kolumbijski veterinar Andres Lopez Elorez (38) optužen je za ilegalno krijumčarenje narkotika u SAD jer je hirurški usađivao pakete tečnog heroina u stomake štenaca.

Svijet 02.05.2018 | 10:31
Veterinar u pse ubacivao drogu!
Nakon što je uhapšen u Španiji i izručen SAD, Elorez je optužen na Federalnom sudu u Bruklinu za zavjeru, te uvoz i distribuciju heroina u SAD, ističe američki državni tužilac za istočni okrug NJujorka Ričard Donahju.

Kolumbijski veterinar osumnjičen je da je bio dio zavjere u kojoj je dilovana droga prije više od decenije, a sve je otkriveno kada je u Kolumbiji u jednoj raciji 2005. godine pronađeno deset pasa koji su služili kao “kuriri”.

Psi su spaseni, ali su mnogi uginuli tokom operacija.

Štencima, uglavnom čistokrvnim psima, među kojima su najčešće bili labradori, hirurški su u stomak stavljani paketi tečnog heroina, a zatim su ih izvozili u SAD.

“Elorez je izdao svoje zvanje kada je hirurgiju koristio u okrutnoj šemi krijumčarenja droge u stomaku štenaca”, poručio je tužilac Donahju.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

aha

02.05.2018 08:48

Mučenje životinje i krijumčarenje droge! Kad bi tako neko radio s mačkom bi ga ubio...

ODGOVORITE
Name

sudija

02.05.2018 14:07

Kakva kazna kakav zatvorTeba ga nafilovati sa pedesetak paketiča da proguta a šupak zašiti da ih ne može i zbaciti.Pa nek crkava.

ODGOVORITE