Торино ствара "паклен" напад - Балотели код Љајића?!

Контроверзни италијански нападач Марио Балотели могао би следеће сезоне да се врати у домовину.  Почели преговори - Супер Марио на путу за Торино! Несташни Италијан се враћа у домовину.

Фудбал 02.05.2018 | 08:45
Торино ствара "паклен" напад - Балотели код Љајића?!
Како преносе медији са Апенина, Балотели преговара са Торином, који би напустио Мбаје Нијанг.

Балотели иза себе има одличну сезону у француској Ници, за коју је постигао 23 гола на 35 утакмица.

С друге стране, 14 милиона евра плаћени Нијанг је дао само један за "Бикове" по доласку из Милана прошлог лета.

Након што је Синиша Михајловић добио отказ, Нијанг је пао у трећи план у Торину јер је предност добио и млади Симоне Едера.

Иначе, обојици играча агент је Мино Рајола који тражи решење за своје клијенте. Проблем за Торино у вези са Балотелијем је његова плата – 5 милиона евра годишње.

Евентуалним доласком Балотелија Торино би следеће сезоне могао да има један од најатрактивнијих напада у Серији А – Адем Љајић, Андреа Белоти, Чиро Имобиле.

Наравно, уколико сви остану у екипи.

Несташни Италијан Марио Балотели понуђен је Торину као део у великом послу у којем Мбаје Нијанг треба да буде богато продат неком другом клубу.

Иза целе операције стоји Мино Рајола, агент који представља обојицу фудбалера и који у сарадњи са Гранатом покушава да нађе решење за нападаче.

Нијанг је стигао из Милана прошлог лета за 14.000.000 евра плус бонусе, али се није прославио због чињенице да је забележио само по гол и асистенцију на 25 наступа у Серији А ове сезоне. Након што је бивши тренер Синиша Михајловић отпуштен, 23-годишњи фудбалер је изгубио место у првом тиму, из којег га је истиснуо и омладинац Симоне Едера.  

Према информацијама из Торина, план Рајоле је да нађе новог купца за Нијанга, који би платио Гранати колико је уложила у њега, али је његов услов и да Торино истовремено узме Балотелија за узврат.

Супер Марио, коме на лето истиче уговор са Ницом, не крије да жели да се врати у Италију после две године, а Торино се раније већ испоставио као добра опција за оживљавање каријера фудбалера као што су Ћиро Имобиле, Адем Љајић или Андреа Белоти.

Проблем је само што је Балотелијева плата од 5.000.000 евра по сезони превелика за Биковеу овом тренутку и мораће мало да смањи захтеве.

Извор: Б92/моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар