Torino stvara "paklen" napad - Baloteli kod Ljajića?!

Kontroverzni italijanski napadač Mario Baloteli mogao bi sledeće sezone da se vrati u domovinu.  Počeli pregovori - Super Mario na putu za Torino! Nestašni Italijan se vraća u domovinu.

Fudbal 02.05.2018 | 08:45
Torino stvara "paklen" napad - Baloteli kod Ljajića?!
Kako prenose mediji sa Apenina, Baloteli pregovara sa Torinom, koji bi napustio Mbaje Nijang.

Baloteli iza sebe ima odličnu sezonu u francuskoj Nici, za koju je postigao 23 gola na 35 utakmica.

S druge strane, 14 miliona evra plaćeni Nijang je dao samo jedan za "Bikove" po dolasku iz Milana prošlog leta.

Nakon što je Siniša Mihajlović dobio otkaz, Nijang je pao u treći plan u Torinu jer je prednost dobio i mladi Simone Edera.

Inače, obojici igrača agent je Mino Rajola koji traži rešenje za svoje klijente. Problem za Torino u vezi sa Balotelijem je njegova plata – 5 miliona evra godišnje.

Eventualnim dolaskom Balotelija Torino bi sledeće sezone mogao da ima jedan od najatraktivnijih napada u Seriji A – Adem Ljajić, Andrea Beloti, Čiro Imobile.

Naravno, ukoliko svi ostanu u ekipi.

Nestašni Italijan Mario Baloteli ponuđen je Torinu kao deo u velikom poslu u kojem Mbaje Nijang treba da bude bogato prodat nekom drugom klubu.

Iza cele operacije stoji Mino Rajola, agent koji predstavlja obojicu fudbalera i koji u saradnji sa Granatom pokušava da nađe rešenje za napadače.

Nijang je stigao iz Milana prošlog leta za 14.000.000 evra plus bonuse, ali se nije proslavio zbog činjenice da je zabeležio samo po gol i asistenciju na 25 nastupa u Seriji A ove sezone. Nakon što je bivši trener Siniša Mihajlović otpušten, 23-godišnji fudbaler je izgubio mesto u prvom timu, iz kojeg ga je istisnuo i omladinac Simone Edera.  

Prema informacijama iz Torina, plan Rajole je da nađe novog kupca za Nijanga, koji bi platio Granati koliko je uložila u njega, ali je njegov uslov i da Torino istovremeno uzme Balotelija za uzvrat.

Super Mario, kome na leto ističe ugovor sa Nicom, ne krije da želi da se vrati u Italiju posle dve godine, a Torino se ranije već ispostavio kao dobra opcija za oživljavanje karijera fudbalera kao što su Ćiro Imobile, Adem Ljajić ili Andrea Beloti.

Problem je samo što je Balotelijeva plata od 5.000.000 evra po sezoni prevelika za Bikoveu ovom trenutku i moraće malo da smanji zahteve.

Izvor: B92/mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar