Јанакопулос поново ударио на Бертомеуа!

Ти ниси људско биће! „Не желимо да будемо део твог циркуса“, поручио власник Панатинаикоса.

Кошарка 04.05.2018 | 13:30
Јанакопулос поново ударио на Бертомеуа!
Власник Панатинаикоса, Димитрис Јанакопулос, поново је критиковао првог човека Евролиге, Ђордија Бертомеуа и чак поставио услов који мора бити испуњен да би атински клуб и наредне сезоне играо у овом такмичењу.

„У тренутку када добијамо изјаве саучешћа и подршке поводом смрти Костаса Јанакопулоса, једног од камена темељаца нашег Панатинаикоса, у тренутку када је наша породица у дубокој жалости, ти не престајеш да доказујеш колико си јадан.То си наравно потврдио много пута раније. Када сам бранио своју децу од псовки и напада. Или када си поставио моје фотографије у евролигашким дворанама, као да сам тражени убица. И сада, када је моја породица у жалости ти настављаш са покушајима да уништиш Панатинаикос и мене лично. То је то. Једина ствар коју још могу да ти кажем је “ј... се”. То је све. Ништа више не заслужујеш“, написао је Јанакопулос.

Он је рекао да ће Панатинаикос исптупити из Евролиге уколико Ђорди Бертомеу буде водио такмичење.

„И да појасним. Уколико овог лета чланови Евролиге не одлуче да неко ко не поштује инсититуцију породице не може да седи за истим столом са нама, да не
говоримо о вођењу такмичења, Панатинаикос више неће бити део овог циркуса.Људи су основ спорта. А ти ниси људско биће“.  наведено је у изјави власника Панатинаикоса.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар