Алисон: Прија интерес Ливерпула и Реала, али...

Голман Роме бриљира ове сезоне.

Фудбал 07.05.2018 | 18:45
Алисон: Прија интерес Ливерпула и Реала, али...
Чувар мреже Роме Алисон Бекер признао је да постоји интерес Ливерпула и Реал Мадрида за његове услуге, али и нагласио да "размишља само о садашњости".

За бразилског голмана још протеклог љета интерес је показало неколико клубова, али је одлучио да остане у Вјечном граду. И није се покајао.

"Не знам шта ће се десити", одговорио је за "Газету дело Спорт" када је упитан о евентуалном трансферу.

"Логично је да ми све то прија. Није то питање потребе. Знам своју вриједност, не у смислу новца, него као играча. Знам колико доносим тиму, али тренутно размишљам само о садашњости. Остављамо за касније причу о будућности", рекао је 25-годишњи голман, који ове сезоне пружа сјајне партије, како у Серији А, тако и у Лиги шампиона, гдје је његов тим догурао до полуфинала.

Он је још једном потврдио да је мислима само у Риму.

"Овдје сам и треба да се фокусирам да браним добро. Чак и када сам био и Интернасионалу, преговарао сам и потписао уговор са Ромом, али и тада сам био фокусиран на тренутни клуб", додао је Бразилац.

Голман "вучице" издвојио је тројицу играча из Серије А, који су по њему тренутно најбољи у лиги, нападача, дефанзивца и голмана. Занимљиво, све тројица су из Интера.

"Рекао бих Мауро Икарди, Жоао Миранда и наравно мој идол Ђанлуиђи Буфон, али с обзиром да није играо много у посљедње вријеме, онда Самир Хандановић."

Алисон је у Рому стигао 2016. године, а прије тога три године носио је дрес бразилског Интернасионала.

За репрезентацију Бразила одиграо је 25 утакмица, од чега 16 у квалификацијама за предстојећи Мундијал и сасвим извјесно је да ће на Свјетском првенству у Русији бити прва "јединица" националног тима.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар