Јанакопулос: Бертомеу, ј**и се!

Димитрис Јанакопулос, власник и председник Панатинаикоса, наставио је рат са генералним директором Евролиге Ђордијем Бертомеуом.

Кошарка 03.05.2018 | 19:30
Јанакопулос: Бертомеу, ј**и се!
Власник ПАО не штеди речи нити у једном саопштењу, па тако није ни сада пошто је директно опсовао Бертомеуа.

Јанакопулос је фуриозан јер је директор Евролиге изнео нове санкције као грчког клубу и њему лично, а све у моменту када се клуб налази у жалости пошто је преминуо Димитрисов стриц – Костас Јанакопулос.

"Док примамо саучешћа од целе европске кошаркашке заједнице због губитка Костаса Јанакопулоса, поштованог члана ове фамилије, и док смо у жалости, још једном си доказао (Бертомеу) да си мали човек.

Ово није први пут да радиш овакве ствари. Радио си то и када сам покушао да заштитим децу о људи који су им претили, или када се моју слику послао свим евролигашким аренама на којој је писало да сам криминалац.

И сада, 24 сата од нашег губитка, настављаш у жељи да искорениш Панатинаикос и мене шаљући нове смешне санкције. Прешао си сваку меру и једино што имам да ти кажем је – 'ј**и се"! То је једина ствар коју заслужујеш.

Још једном ћу рећи јасно и гласно – ако Евролига одлучи, да човек који не поштује институацију као породицу и не поштује другу особу која је у жалости води сам ово такмичење, не можемо да седимо за истим столом с вама. Панатинаикосу није место у тој пародији", саопштио је Јанакопулос.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар