Janakopulos: Bertomeu, j**i se!

Dimitris Janakopulos, vlasnik i predsednik Panatinaikosa, nastavio je rat sa generalnim direktorom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

Košarka 03.05.2018 | 19:30
Janakopulos: Bertomeu, j**i se!
Vlasnik PAO ne štedi reči niti u jednom saopštenju, pa tako nije ni sada pošto je direktno opsovao Bertomeua.

Janakopulos je furiozan jer je direktor Evrolige izneo nove sankcije kao grčkog klubu i njemu lično, a sve u momentu kada se klub nalazi u žalosti pošto je preminuo Dimitrisov stric – Kostas Janakopulos.

"Dok primamo saučešća od cele evropske košarkaške zajednice zbog gubitka Kostasa Janakopulosa, poštovanog člana ove familije, i dok smo u žalosti, još jednom si dokazao (Bertomeu) da si mali čovek.

Ovo nije prvi put da radiš ovakve stvari. Radio si to i kada sam pokušao da zaštitim decu o ljudi koji su im pretili, ili kada se moju sliku poslao svim evroligaškim arenama na kojoj je pisalo da sam kriminalac.

I sada, 24 sata od našeg gubitka, nastavljaš u želji da iskoreniš Panatinaikos i mene šaljući nove smešne sankcije. Prešao si svaku meru i jedino što imam da ti kažem je – 'j**i se"! To je jedina stvar koju zaslužuješ.

Još jednom ću reći jasno i glasno – ako Evroliga odluči, da čovek koji ne poštuje instituaciju kao porodicu i ne poštuje drugu osobu koja je u žalosti vodi sam ovo takmičenje, ne možemo da sedimo za istim stolom s vama. Panatinaikosu nije mesto u toj parodiji", saopštio je Janakopulos.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar