Црни дани за ПАО: Због 500.000 у другој лиги?!

Рок до понедјељка!

Фудбал 03.05.2018 | 20:00
Црни дани за ПАО: Због 500.000 у другој лиги?!
Најтежи дани у историји Панатинаикоса!

Само неколико седмица након што је УЕФА одлучила да избаци ПАО из својих такмичења због кршења финансијског фер-плеја на три године, нови удар на овај клуб - овога пута из Фудбалског савеза Грчке, опет због новца.

У питању је дуговање некадашњем њиховом играчу Јенсу Вемеру (2015-2017) у износу од 500.000 евра, а уколико ПАО не плати до понедјељка - поново ће им бити одузета три бода.

То би било трећи пут у истом случају, пошто је Суперлига Грчке претходно то учинила 11. и 23. априла, па не само да би Панатинаикос остао без девет бодова због пола милиона евра, него би аутоматски био и избачен у другу лигу, како је то трећи прекршај!

Такође, "зелени" су кажњени и пред почетак сезоне са "минус 2" бода због нереда у плеј-офу против ПАОК-а прошле године, па већ сада имају осам бодова мање од онога што су зарадили.

Ово је кључна седмица за Панатинаикос који је у преговорима и са новим власником, а Лига је саопштила да ће им одузети бодови бити враћени онда када измире дуговања, односно ако постигну договор са играчем који је стигао из Падерборна.

Панатинаикос је одиграо ужасну сезону и са осам одузетих бодова заузима десето мјесто, а шампион земље је неочекивано АЕК.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар