Вијест из Русије: Стиже ли Бане на воз за Русију?!

Фудбалер Зенита доживео је повреду због које неће више играти ове сезоне, мада би ако све протеке према очекивањима требало да буде спреман до почетка припрема "орлова" за Мундијал.

Фудбал 03.05.2018 | 19:00
Вијест из Русије: Стиже ли Бане на воз за Русију?!
Да ли ће доскорашњи капитен и потенцијални рекордер по броју наступа за фудбалску репрезентацију Србије, Бранислав Ивановић (34), учествовати на Светском првенству у Русији наредног лета?

То, можда, уопште неће зависити од новог селектора Младена Крстајића.

Из Русије, тачније из Санкт Петербурга, стигла је вест да је стамени дефанзивац доживео повреду задње ложе због које ће сигурно пропустити остатак сезоне у Премијер лиги.

Зенит ће последњу утакмицу у сезони одиграти 13. маја, а прве процене говоре да ће власник 102 наступа за "орлове" од 2005. до данас бити здрав и спреман до 28. маја када је заказано окупљање наших фудбалера на почетку припрема за Мундијал (14. јун - 15. јул).

Након што је у марту одлучио да Ивановићу одузме траку и повери је Александру Коларову, Крстајић је више пута истицао да је то све протекло без проблема и у нормалној атмосфери, али је и чињеница да се од тада у српској јавности спекулише о томе да ли ће за бившег фудбалера ОФК Београда, Локомотиве из Москве и Челсија уопште бити места међу 25 путника у Калининград, базу "орлова".

"Губитак Ивановића је велики проблем за нас, с обзиром какав је дефанзивац и колико повређених играча имамо. Остале су још две утакмице и мислим да неће играти", рекао је Манћини после утакмице.

Фудбалер који је са Челсијем освојио Лигу шампиона и Лигу Европе, ове сезоне забележио је 38 наступа и пет голова за Зенит, тренутно четвртопласирани тим руске Премијер лиге.

Стандардни штопер Зенита је дерби са московским ЦСКА (0:0) завршио већ у 18. минуту, када га је због повреде заменио Јури Жирков.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар