Vijest iz Rusije: Stiže li Bane na voz za Rusiju?!

Fudbaler Zenita doživeo je povredu zbog koje neće više igrati ove sezone, mada bi ako sve proteke prema očekivanjima trebalo da bude spreman do početka priprema "orlova" za Mundijal.

Fudbal 03.05.2018 | 19:00
Vijest iz Rusije: Stiže li Bane na voz za Rusiju?!
Da li će doskorašnji kapiten i potencijalni rekorder po broju nastupa za fudbalsku reprezentaciju Srbije, Branislav Ivanović (34), učestvovati na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta?

To, možda, uopšte neće zavisiti od novog selektora Mladena Krstajića.

Iz Rusije, tačnije iz Sankt Peterburga, stigla je vest da je stameni defanzivac doživeo povredu zadnje lože zbog koje će sigurno propustiti ostatak sezone u Premijer ligi.

Zenit će poslednju utakmicu u sezoni odigrati 13. maja, a prve procene govore da će vlasnik 102 nastupa za "orlove" od 2005. do danas biti zdrav i spreman do 28. maja kada je zakazano okupljanje naših fudbalera na početku priprema za Mundijal (14. jun - 15. jul).

Nakon što je u martu odlučio da Ivanoviću oduzme traku i poveri je Aleksandru Kolarovu, Krstajić je više puta isticao da je to sve proteklo bez problema i u normalnoj atmosferi, ali je i činjenica da se od tada u srpskoj javnosti spekuliše o tome da li će za bivšeg fudbalera OFK Beograda, Lokomotive iz Moskve i Čelsija uopšte biti mesta među 25 putnika u Kaliningrad, bazu "orlova".

"Gubitak Ivanovića je veliki problem za nas, s obzirom kakav je defanzivac i koliko povređenih igrača imamo. Ostale su još dve utakmice i mislim da neće igrati", rekao je Manćini posle utakmice.

Fudbaler koji je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona i Ligu Evrope, ove sezone zabeležio je 38 nastupa i pet golova za Zenit, trenutno četvrtoplasirani tim ruske Premijer lige.

Standardni štoper Zenita je derbi sa moskovskim CSKA (0:0) završio već u 18. minutu, kada ga je zbog povrede zamenio Juri Žirkov.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar