"Навијате за тимове који неће бити шампиони!"

"Није као у Премијер лиги", додаје тренер Наполија.

Фудбал 03.05.2018 | 16:00
"Навијате за тимове који неће бити шампиони!"
Ерупција одушевљења на стадиону Јувентуса када је Кулибали постигао гол у 90. минуту и приближио Наполи на само бод од шампиона - трајала је веома кратко.

Славио је Напуљ, славило се широм Италије у "неутралним крајевима", а још више одушевљења било је када је Интер постигао други гол против "старе даме" са играчем мање. Међутим, Јувентус је још једном показао тај свој чувени менталитет и са два гола је окренуо резултат.

Наполи је и даље имао шансу да се домогне титуле, али је "пао" на тешком задатку.

Фиорентина - Наполи 3:0!

Упркос тешком поразу после ког је тим Макса Алегрија побегао на четири бода - фокус конференције за медије био је на суђењу на дуелу Јувентуса и Интера, када је рано искључен Матијас Весино, док је Миралем Пјанић "преживео" оштар старт за други жути картон.

"Хајде да се фокусирамо на терен, не желим да причам о било чему другом", поручио је озбиљни Маурицио Сари и потом упоредио Калчо са Премијер лигом.

"Једина нада у животу да све има крај. Пре или касније, доминација дође до краја... Морам да кажем да гледајући Премијер лигу у којој се готово сваке године смењују шампиони, расте љубав за тимовима и сви могу да се надају успеху".

"Код нас у Италији је другачије. Ризикујемо да изгубимо навијаче јер навијају за тимове који никад неће бити шампиони и то они добро знају. Морамо да мењамо систем".

Његова порука делује као да се предао у борби за титулу првака Италије, а додатно ће подгрејати и спекулације о његовој селидби у Премијер лигу, конкретно Арсенал и Челси, пошто је наводно примећен и у Лондону током претходне седмице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар