"Navijate za timove koji neće biti šampioni!"

"Nije kao u Premijer ligi", dodaje trener Napolija.

Fudbal 03.05.2018 | 16:00
"Navijate za timove koji neće biti šampioni!"
Erupcija oduševljenja na stadionu Juventusa kada je Kulibali postigao gol u 90. minutu i približio Napoli na samo bod od šampiona - trajala je veoma kratko.

Slavio je Napulj, slavilo se širom Italije u "neutralnim krajevima", a još više oduševljenja bilo je kada je Inter postigao drugi gol protiv "stare dame" sa igračem manje. Međutim, Juventus je još jednom pokazao taj svoj čuveni mentalitet i sa dva gola je okrenuo rezultat.

Napoli je i dalje imao šansu da se domogne titule, ali je "pao" na teškom zadatku.

Fiorentina - Napoli 3:0!

Uprkos teškom porazu posle kog je tim Maksa Alegrija pobegao na četiri boda - fokus konferencije za medije bio je na suđenju na duelu Juventusa i Intera, kada je rano isključen Matijas Vesino, dok je Miralem Pjanić "preživeo" oštar start za drugi žuti karton.

"Hajde da se fokusiramo na teren, ne želim da pričam o bilo čemu drugom", poručio je ozbiljni Mauricio Sari i potom uporedio Kalčo sa Premijer ligom.

"Jedina nada u životu da sve ima kraj. Pre ili kasnije, dominacija dođe do kraja... Moram da kažem da gledajući Premijer ligu u kojoj se gotovo svake godine smenjuju šampioni, raste ljubav za timovima i svi mogu da se nadaju uspehu".

"Kod nas u Italiji je drugačije. Rizikujemo da izgubimo navijače jer navijaju za timove koji nikad neće biti šampioni i to oni dobro znaju. Moramo da menjamo sistem".

Njegova poruka deluje kao da se predao u borbi za titulu prvaka Italije, a dodatno će podgrejati i spekulacije o njegovoj selidbi u Premijer ligu, konkretno Arsenal i Čelsi, pošto je navodno primećen i u Londonu tokom prethodne sedmice.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar