Видео - Алегри судији: Ћао Таља, био си одличан!

За унапређење! Тренер Јувентуса Масимо Алегри у центру је пажње италијанских медија због пријатељског ћаскања са судијом наком победе над Интером.

Фудбал 30.04.2018 | 20:10
Видео - Алегри судији: Ћао Таља, био си одличан!
"Стара дама" је савладала "Неразуре" 3:2 после контроверзног преокрета на Ђузепе Меаци у суботу, чиме се приближила новој титули.

Навијачи Интера, али и многи неутрални посматрачи су критиковали судије због бројних спорних одлука, а меч су обележили искључење Матијаса Весина после прегледања снимка већ у 15. минуту, те одлука главног судије Данијелеа Орсата да не покаже Миралему Пјанићу други жути картон након очигледног ударањ Рафиње.

"Ћао, Таља", обратио се Алегри у другарском маниру четвртом судији Паолу Таљавенту, "Прошло је одлично. Био си добар. Заслужио унапређење".



Како преноси италијанска новинска агенција АНСА, државни тужилац је затражио да прегледа ТВ снимак на којем је Алегри са одушевљењем похвалио званично лице.

Осим тога, јавност је бесна и због наводне изјаве Таљателе после изједначујућег гола у 87, када је Мартин Шкринијар постигао аутогол након продора Квадрада.

Међутим, нису сигурни да ли је рекао "нел рецуперо винциамо", што значи "у надокнади добијамо" или "qуанто рецуперо фацциамо" што значи "колика ће бити надокнада".

Орсато је продужио меч за шест минута, али је Гонсало Игуаин погодио за победу минут пре почетка надокнаде.



Дан касније Наполи је изгубио од Фиорентине 3:0, па је преокрет Јувентуса на "Ђузепе Меаци" добио још више на значају јер је "Стара дама" повећала предност у односу на првог пратиоца на четири бода, три кола пре краја сезоне у Серији А.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар