Video - Alegri sudiji: Ćao Talja, bio si odličan!

Za unapređenje! Trener Juventusa Masimo Alegri u centru je pažnje italijanskih medija zbog prijateljskog ćaskanja sa sudijom nakom pobede nad Interom.

Fudbal 30.04.2018 | 20:10
Video - Alegri sudiji: Ćao Talja, bio si odličan!
"Stara dama" je savladala "Nerazure" 3:2 posle kontroverznog preokreta na Đuzepe Meaci u subotu, čime se približila novoj tituli.

Navijači Intera, ali i mnogi neutralni posmatrači su kritikovali sudije zbog brojnih spornih odluka, a meč su obeležili isključenje Matijasa Vesina posle pregledanja snimka već u 15. minutu, te odluka glavnog sudije Danijelea Orsata da ne pokaže Miralemu Pjaniću drugi žuti karton nakon očiglednog udaranj Rafinje.

"Ćao, Talja", obratio se Alegri u drugarskom maniru četvrtom sudiji Paolu Taljaventu, "Prošlo je odlično. Bio si dobar. Zaslužio unapređenje".



Kako prenosi italijanska novinska agencija ANSA, državni tužilac je zatražio da pregleda TV snimak na kojem je Alegri sa oduševljenjem pohvalio zvanično lice.

Osim toga, javnost je besna i zbog navodne izjave Taljatele posle izjednačujućeg gola u 87, kada je Martin Škrinijar postigao autogol nakon prodora Kvadrada.

Međutim, nisu sigurni da li je rekao "nel recupero vinciamo", što znači "u nadoknadi dobijamo" ili "quanto recupero facciamo" što znači "kolika će biti nadoknada".

Orsato je produžio meč za šest minuta, ali je Gonsalo Iguain pogodio za pobedu minut pre početka nadoknade.



Dan kasnije Napoli je izgubio od Fiorentine 3:0, pa je preokret Juventusa na "Đuzepe Meaci" dobio još više na značaju jer je "Stara dama" povećala prednost u odnosu na prvog pratioca na četiri boda, tri kola pre kraja sezone u Seriji A.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar