ЛШ: Чакир на Бернабеуу, Скомина у Риму!

Турски судија Џунејт Чакир делиће правду у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона између Реал Мадрида и Бајерна.

Фудбал 30.04.2018 | 21:45
ЛШ: Чакир на Бернабеуу, Скомина у Риму!
Главни арбитар меча на Сантјаго Бернабеуу у уторак биће под лупом због претходног меча ЛШ на овом терену у којем је Реал на контроверзан начин елиминисао Јувентус.

Чакир је већ годинама један од најпоштованијих светских судија, а Реалу је делио правду управо против Јувентуса, али у Торину у победи 3:0.

Међутим, у Мадриду га посебно памте због прошлосезонског окршаја са градским ривалом Атлетиком у поразу 2:1, али и из 2013. када је скандалозно судио у дуелу са Манчестер јунајтеду којем је искључио Луиса Нанија.

Познају га и у Минхену јер им је судио у победи над ПСЖ 3:1 у групној фази, а врхунац каријере му је било финале ЛШ Барселона – Јувентус 3:1.

Чакир је позат по "лаком обарачу" и честом показивању жутих и црвених картона. Реал ће на свом терену бранити предност од 2:1 из Минхена.

С друге стране, правду у реванш мечу између Роме и Ливерпула, који ће бранити предност од 5:2 у Риму, делиће Словенац Дамир Скомина.

Судио је финале Лиге Европе прошле сезоне, те четвртфинале ЕУРО 2016, а ове године скоро искључиво дербије у Лиги шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар