Прстен Џенифер Лопез о којем се прича

Још једном песмом Џенифер Лопез успела је да узбурка свет музике. Реч је о нумери "Ел Анилло", то јест споту у којем певачица изгледа попут владарке из античког света.

Забава 30.04.2018 | 13:29
Прстен Џенифер Лопез о којем се прича
Од хита Wаитинг Фор Тонигхт, преко нумера попут Лове Дон'т Цост а Тхинг, па све до песме Он Тхе Флоор, Џенифер Лопез показала је да је краљица клупске музике.

Међутим, у последње време мало се окренула песмама средњег темпа. И таман када се публика навикла на такву Џенифер, певачица је направила нагли заокрет ка брзом ритму.

Албум на шпанском језику Пор Прима Вез који је у завршној фази припреме Лопезова најављује и песмом Ел Анилло (прстен на шпанском) у којој пева о томе како јој „само недостаје прстен“.

Док су многи одушевљени изгледом певачице у споту за песму и естетиком клипа, неки су разочарани самом песмом називајући је грубом и агресивном.

Џенифер се не обазире на критике јер је за неколико дана од објављивања, спот само на Јутјубу привукао готово осам милиона прегледа и о њему не престаје да се прича.



РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Краљ казе...

30.04.2018 12:09

Краљица је Мадона,замјеница јој Бијонсе,принцеза је Бритни...онда је Дзениферка дворска луда...узас од кица у стyлингу, и фалсирања у пјесми...није злато све сто сија.

ОДГОВОРИТЕ