Prsten Dženifer Lopez o kojem se priča

Još jednom pesmom Dženifer Lopez uspela je da uzburka svet muzike. Reč je o numeri "El Anillo", to jest spotu u kojem pevačica izgleda poput vladarke iz antičkog sveta.

Zabava 30.04.2018 | 13:29
Prsten Dženifer Lopez o kojem se priča
Od hita Waiting For Tonight, preko numera poput Love Don't Cost a Thing, pa sve do pesme On The Floor, Dženifer Lopez pokazala je da je kraljica klupske muzike.

Međutim, u poslednje vreme malo se okrenula pesmama srednjeg tempa. I taman kada se publika navikla na takvu Dženifer, pevačica je napravila nagli zaokret ka brzom ritmu.

Album na španskom jeziku Por Prima Vez koji je u završnoj fazi pripreme Lopezova najavljuje i pesmom El Anillo (prsten na španskom) u kojoj peva o tome kako joj „samo nedostaje prsten“.

Dok su mnogi oduševljeni izgledom pevačice u spotu za pesmu i estetikom klipa, neki su razočarani samom pesmom nazivajući je grubom i agresivnom.

Dženifer se ne obazire na kritike jer je za nekoliko dana od objavljivanja, spot samo na Jutjubu privukao gotovo osam miliona pregleda i o njemu ne prestaje da se priča.



RTS
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kralj kaze...

30.04.2018 12:09

Kraljica je Madona,zamjenica joj Bijonse,princeza je Britni...onda je Dzeniferka dvorska luda...uzas od kica u stylingu, i falsiranja u pjesmi...nije zlato sve sto sija.

ODGOVORITE