ТУР: Вишћа и Адебајор, чувари Башакшехирове наде!

Османли водио на полувремену, али је на крају убедљиво поражен!

Фудбал 29.04.2018 | 18:30
ТУР: Вишћа и Адебајор, чувари Башакшехирове наде!
Башакшехир се не предаје. Екипа Абдулаха Авждија није дозволила кикс који би значио и дефинитивни опроштај од шампионске титуле. После преокрета у другом полувременугости из Истанбула су стигли до три бода против Османлија и макар на неколико сати преузели прво место на табели од Галатасараја – 1:2 (1:0).

Отпор домаћина је срушен на почетку другог полуверемена захваљујући головима Едина Вишће и Емануела Адебајора, после чега је гостима било далеко лаше да упишу сва три бода.

Гости су били непрепознатљиви у првом полувремену, што је домаћин из Анкаре успео да искористи и дође до водећег гола преко Нумана Чуруксуа у последњим тренуцима првог дела игре, али се ситуација на терену променила у наставку.

Миљеник Башакшехирове публике Един Вишча одлично се снашао на почетку другог полувремена и изједнаио на 1:1, док је за потпуни преокрет био заслушан Адебајор 15 минута пре краја утакмице. Тада је Жуниор Каишара остварио своју другу асистеенцију и пронашао сјајног нападача на ивици петерца.

То је дефинтивно отворило простор гостима да се растрче и до врха напуне мрежу Османлија. Голове су у финишу постизали Епуреану и Мосоро.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар