Андрија Павловић за 1.500.000 евра у Рапиду!

Потенцијални репрезентативац Србије пронашао нови клуб.

Фудбал 29.04.2018 | 20:15
Андрија Павловић за 1.500.000 евра у Рапиду!
Надала се Црвена звезда, Партизан је почео преговоре, али је профитирао бечки Рапид! Некадашњи нападач Чукаричког и потенцијални репрезентативац Србије Андрија Павловић каријеру ће наставити у Аустрији.

Према сазањима данских медија Копенхаген је пристао да високог нападача прода тиму из главног града Аустрије за 10 милиона круна, или прецизније за 1.500.000 евра. Поменуто обештећење је више него јасан доказ да је Павловић био ван домашаја највећих српских клубова који су га видели као озбиљног адута у наредним европским квалификацијама. Павловић би већ у току поподнева могао да потпише уговор са Рапидом из Беча.

Лета прошле године Павловић је из Чукаричког прешао у Копенхаген за 2.000.000 евра. Имао је светле тренутке у редовима данског шампиона, али је изгубио место у систему тренера Солбакена.

Последњи првенствени меч за Копенхаген је одиграо још 10.фебруара и од тада није био у плановима шефа стручног штаба. Чинило се да ће Павловић кренути стазама Уроша Ђурђевића и Александра Пешића и покушати да оживи каријеру на Топчидерском брду... Међутим, Рапид је био бржи и конкретнији, понудио је услове које Копенхаген није могао да одбије.

Занимљиво је да Рапид у овој сезони води Горан Ђуричин, тренер српског порекла. Рапид је тренутно четвртопласиран тим аустријског првенства и бори се за излазак на европску сцену.

Андрија Павловић је ове сезоне одиграо 36 утакмица за Копенхаген и постигао 14 голова.

Поред Копенхагена и Чукаричког бранио је боје Рада и БАСК-а. За репрезентацију Србије је одиграо пет утакмица.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар