Andrija Pavlović za 1.500.000 evra u Rapidu!

Potencijalni reprezentativac Srbije pronašao novi klub.

Fudbal 29.04.2018 | 20:15
Andrija Pavlović za 1.500.000 evra u Rapidu!
Nadala se Crvena zvezda, Partizan je počeo pregovore, ali je profitirao bečki Rapid! Nekadašnji napadač Čukaričkog i potencijalni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović karijeru će nastaviti u Austriji.

Prema sazanjima danskih medija Kopenhagen je pristao da visokog napadača proda timu iz glavnog grada Austrije za 10 miliona kruna, ili preciznije za 1.500.000 evra. Pomenuto obeštećenje je više nego jasan dokaz da je Pavlović bio van domašaja najvećih srpskih klubova koji su ga videli kao ozbiljnog aduta u narednim evropskim kvalifikacijama. Pavlović bi već u toku popodneva mogao da potpiše ugovor sa Rapidom iz Beča.

Leta prošle godine Pavlović je iz Čukaričkog prešao u Kopenhagen za 2.000.000 evra. Imao je svetle trenutke u redovima danskog šampiona, ali je izgubio mesto u sistemu trenera Solbakena.

Poslednji prvenstveni meč za Kopenhagen je odigrao još 10.februara i od tada nije bio u planovima šefa stručnog štaba. Činilo se da će Pavlović krenuti stazama Uroša Đurđevića i Aleksandra Pešića i pokušati da oživi karijeru na Topčiderskom brdu... Međutim, Rapid je bio brži i konkretniji, ponudio je uslove koje Kopenhagen nije mogao da odbije.

Zanimljivo je da Rapid u ovoj sezoni vodi Goran Đuričin, trener srpskog porekla. Rapid je trenutno četvrtoplasiran tim austrijskog prvenstva i bori se za izlazak na evropsku scenu.

Andrija Pavlović je ove sezone odigrao 36 utakmica za Kopenhagen i postigao 14 golova.

Pored Kopenhagena i Čukaričkog branio je boje Rada i BASK-a. Za reprezentaciju Srbije je odigrao pet utakmica.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar