Мурињу се не иде из Јунајтеда!

Могао бих као Венгер, али. . .  Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо рекао је да би желео да продужи уговор са тим фудбалским клубом.

Фудбал 02.05.2018 | 08:00
Мурињу се не иде из Јунајтеда!
Португалац је уверен да неће дуго остати на Олд Трафорду или се приближити Арсену Венгеру, који је 22 године предводио Арсенал

Мурињов најдужи стаж у неком клубу је три године и три месеца, у првом мандату као тренер Челсија. Венгер на крају сезоне напушта Арсенал, а Мурињо је рекао да нема шансе да се примакне том достигнућу, иако не планира да оде из Јунајтеда. 

"Видим себе у томе, али уз нови концепт медија, друштвене мреже, индустрију стручних коментатора и начине којима људи могу да изражавају или утичу на туђе мишљење, то је превелики притисак, не само за тренера него и за клуб. Немогуће је да неко дуго траје, посебно без било каквог успеха", рекао је Мурињо, пренео је Скај. 

Бивши тренер Порта, Интера и Реал Мадрида рекао је да очекује да ће остати у Манчестер јунајтеду дуже него у било ком клубу до сада. 

"И када сам радио у другом клубовима питао сам се шта ћу даље. Желео сам да урадим многе ствари, да одем у Италију и Шпанију. У овом тренутку немам ништа слично и не желим да радим ништа друго од овога што сада радим", навео је Мурињо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар