Murinju se ne ide iz Junajteda!

Mogao bih kao Venger, ali. . .  Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da bi želeo da produži ugovor sa tim fudbalskim klubom.

Fudbal 02.05.2018 | 08:00
Murinju se ne ide iz Junajteda!
Portugalac je uveren da neće dugo ostati na Old Trafordu ili se približiti Arsenu Vengeru, koji je 22 godine predvodio Arsenal

Murinjov najduži staž u nekom klubu je tri godine i tri meseca, u prvom mandatu kao trener Čelsija. Venger na kraju sezone napušta Arsenal, a Murinjo je rekao da nema šanse da se primakne tom dostignuću, iako ne planira da ode iz Junajteda. 

"Vidim sebe u tome, ali uz novi koncept medija, društvene mreže, industriju stručnih komentatora i načine kojima ljudi mogu da izražavaju ili utiču na tuđe mišljenje, to je preveliki pritisak, ne samo za trenera nego i za klub. Nemoguće je da neko dugo traje, posebno bez bilo kakvog uspeha", rekao je Murinjo, preneo je Skaj. 

Bivši trener Porta, Intera i Real Madrida rekao je da očekuje da će ostati u Mančester junajtedu duže nego u bilo kom klubu do sada. 

"I kada sam radio u drugom klubovima pitao sam se šta ću dalje. Želeo sam da uradim mnoge stvari, da odem u Italiju i Španiju. U ovom trenutku nemam ništa slično i ne želim da radim ništa drugo od ovoga što sada radim", naveo je Murinjo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar