Швајнијево `хвала` на српском

На стадиону „Тојота парк“, клуба „Чикаго фајер“, у чикашком насељу Бриџвју, Бастијан Швајнштајгер вредно тренира. У интервјуу за РТС-ову емисију „Шареница“, славни српски зет открио је како проводи време од када су он и Ана Ивановић добили још једног члана породице и зашто сада мора да се труди више и на фудбалском терену.

Србија 29.04.2018 | 12:43
Швајнијево `хвала` на српском
Бастијан Швајнштајгер је, у интервјуу за РТС, рекао да су он и Ана веома срећни због новог члана њихове породице.

„За сада све иде добро. Имам добар тим код куће који се стара о нашем сину, тако да ја могу да се усмерим на свој посао“, рекао је Швајнштајгер и захвалио је на честиткама које му је у име људи из Србије упутио дописник РТС-а из Чикага.

Коментаришући најновију фотографију на Инстаграму, на којој позира са сином у Ботаничкој башти у Чикагу, Швајнштајгер каже да се труде да уживају када имају слободан дан.

„Шетња је увек добра, посебно у ботаничкој баши – још је забавније“, додао је прослављени спортиста.

На питање да ли му је то што има сина сада нова инспирација на терену, одговара кроз смех.

„Наравно, сада морам да зарадим више новца, да храним и њега. Имамо још једног члана породице, па морам да радим више“, рекао је шалећи се српски зет.

У овој сезони Бастијан очекује да његов тим дође до плеј-офа, што, додаје, није лако јер тим има много нових играча.

„Имамо и играче који вуку повреде из прошле сезоне, тако да ситуација није идеална, али ипак покушавамо да добијемо неке поене. За мене лично је циљ да се квалификујемо за плеј-оф а после можемо да причамо о осталом“, каже Швајнштајгер.

Са нашом екипом опростио се речима: „Довиђења, хвала пуно“, како је и одговорио на питање да ли је научио још неку српску реч.



(РТС)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карадоз

29.04.2018 13:03

Ал се претего уцеци Српски.. лудило

ОДГОВОРИТЕ