Švajnijevo `hvala` na srpskom

Na stadionu „Tojota park“, kluba „Čikago fajer“, u čikaškom naselju Bridžvju, Bastijan Švajnštajger vredno trenira. U intervjuu za RTS-ovu emisiju „Šarenica“, slavni srpski zet otkrio je kako provodi vreme od kada su on i Ana Ivanović dobili još jednog člana porodice i zašto sada mora da se trudi više i na fudbalskom terenu.

Srbija 29.04.2018 | 12:43
Švajnijevo `hvala` na srpskom
Bastijan Švajnštajger je, u intervjuu za RTS, rekao da su on i Ana veoma srećni zbog novog člana njihove porodice.

„Za sada sve ide dobro. Imam dobar tim kod kuće koji se stara o našem sinu, tako da ja mogu da se usmerim na svoj posao“, rekao je Švajnštajger i zahvalio je na čestitkama koje mu je u ime ljudi iz Srbije uputio dopisnik RTS-a iz Čikaga.

Komentarišući najnoviju fotografiju na Instagramu, na kojoj pozira sa sinom u Botaničkoj bašti u Čikagu, Švajnštajger kaže da se trude da uživaju kada imaju slobodan dan.

„Šetnja je uvek dobra, posebno u botaničkoj baši – još je zabavnije“, dodao je proslavljeni sportista.

Na pitanje da li mu je to što ima sina sada nova inspiracija na terenu, odgovara kroz smeh.

„Naravno, sada moram da zaradim više novca, da hranim i njega. Imamo još jednog člana porodice, pa moram da radim više“, rekao je šaleći se srpski zet.

U ovoj sezoni Bastijan očekuje da njegov tim dođe do plej-ofa, što, dodaje, nije lako jer tim ima mnogo novih igrača.

„Imamo i igrače koji vuku povrede iz prošle sezone, tako da situacija nije idealna, ali ipak pokušavamo da dobijemo neke poene. Za mene lično je cilj da se kvalifikujemo za plej-of a posle možemo da pričamo o ostalom“, kaže Švajnštajger.

Sa našom ekipom oprostio se rečima: „Doviđenja, hvala puno“, kako je i odgovorio na pitanje da li je naučio još neku srpsku reč.



(RTS)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Karadoz

29.04.2018 13:03

Al se pretego uceci Srpski.. ludilo

ODGOVORITE