Чисти папири и вјечити у клинчу: Српски дерби за Гиљермеа!

После Црвене звезде и Партизан се наводно укључио у трку за 26-годишњег Бразилца.

Фудбал 04.05.2018 | 22:00
Чисти папири и вјечити у клинчу: Српски дерби за Гиљермеа!
Црвена звезда се прва замислила, али изгледа да би и Партизан могао да добије шансу да вечитом ривалу преотме планирано појачање. Јер агенти Беневентовог Гиљермеа - Бразилца са више него пристојном биографијом за српске услове - наводно су свог клијента већ понудили и црно-белом клубу са Топчидерског брда!

Оно што је можда још важније, локални Ил Санино Куотидијано пише да ће 26-годишњи крилни фудбалер, који је најбоље фудбалске дане имао у Легији из Варшаве, овог лета добити чисте папире иако му уговор са Беневентом истиче тек у јуну 2019. Данима су новинари покушавали да ишчачкају да ли у Гиљермеовом уговору постоји клаузула по којој он постаје слободан играч ако Беневенто испадне из Серије А и коначно су успели - одговор је потврдан. Гиљерме има опцију да остане, али и да оде, а после испадања у Серију Б сигурно је да ће изабрати ово друго. Није он баш легенда Беневента па да остаје тамо да му помогне у другој лиги. Узеће исписницу и без обештећења потражити нови клуб. Притом вероватно нешто и ућарити само на име потписа, баш зато што стиже као слободан играч.

Да ли у Србију? Ил Санино тврди да су Гиљермови заступници прво скокнули до Београда, можда охрабрени како је појединим фудбалерима (читај: Ричмонду Боаћију) цена скочила после сјајне године у Србији. Само што није само Звезда опција. Сада је и Партизан наводно у игри. Под условом да сам и одлучи да се у њу укључи.

Јер вечитима се у сваком прелазном року нуди много играча. Каткад и не толико квалитетних. Али као што смо већ навели у иницијалној вести, Гиљермеов ЦВ обећава.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар