Венгер одбио Јунајтед послије Фергусона!

Арсенал је љубав мог живота! Арсен Венгер, одлазећи менаџер Арсенала, открио је да је одбио да преузме Манчестер јунајтед после одласка сера Алекса Фергусона.

Фудбал 29.04.2018 | 13:00
Венгер одбио Јунајтед послије Фергусона!
Венгер је пре неколико дана саопштио да напушта Арсенал после 22 године, а пре дуела са великим ривалом у Премијер лиги навео је да је било контакта из противничког табора.

Фергусон је напустио клупу Јунајтеда у мају 2013. пошто је обележио једну епоху и челници клуба су тада желели да доведу човека који је сличну заоставштину градио у Лондону – новинари су сазнали за овај детаљ и питали га да ли се каје због одлуке коју је донео. 

"Не, зато што је Арсенал љубав мог живота", одговорио је Венгер. 

Француз је истакао да је то била само једна од понуда које је одбијао током година. 

"Одбио сам много, много клубова како бих остао овде и суочио се са изазовима после иградње ’Емирејтс’ стадиона. Не жалим због тога јер је то начин на који видим живот и оно што ми је важно". 

Он је објаснио како је изгледао сусрет са челницима ’Црвених ђавола’. 

"Да, имао сам састанак са председником Манчестер јунајтеда Мартион Едвардсом, али су многи људ долазили код мене кући и ја сам остао лојалан овом клубу. Увек сам био добро прихваћен на ’Олд Трафорду’, не знам како ће бити сада, али ћу бити фокусиран да победимо". 

Велики дерби између Јунајтеда и Арсенала биће игран у недељу од 17.30 на ’Театру снова’. 

"Пуне 22 године смо водили велике битке, ако дочек буде добар – прихватићу га", закључио је Венгер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар