Venger odbio Junajted poslije Fergusona!

Arsenal je ljubav mog života! Arsen Venger, odlazeći menadžer Arsenala, otkrio je da je odbio da preuzme Mančester junajted posle odlaska sera Aleksa Fergusona.

Fudbal 29.04.2018 | 13:00
Venger odbio Junajted poslije Fergusona!
Venger je pre nekoliko dana saopštio da napušta Arsenal posle 22 godine, a pre duela sa velikim rivalom u Premijer ligi naveo je da je bilo kontakta iz protivničkog tabora.

Ferguson je napustio klupu Junajteda u maju 2013. pošto je obeležio jednu epohu i čelnici kluba su tada želeli da dovedu čoveka koji je sličnu zaostavštinu gradio u Londonu – novinari su saznali za ovaj detalj i pitali ga da li se kaje zbog odluke koju je doneo. 

"Ne, zato što je Arsenal ljubav mog života", odgovorio je Venger. 

Francuz je istakao da je to bila samo jedna od ponuda koje je odbijao tokom godina. 

"Odbio sam mnogo, mnogo klubova kako bih ostao ovde i suočio se sa izazovima posle igradnje ’Emirejts’ stadiona. Ne žalim zbog toga jer je to način na koji vidim život i ono što mi je važno". 

On je objasnio kako je izgledao susret sa čelnicima ’Crvenih đavola’. 

"Da, imao sam sastanak sa predsednikom Mančester junajteda Martion Edvardsom, ali su mnogi ljud dolazili kod mene kući i ja sam ostao lojalan ovom klubu. Uvek sam bio dobro prihvaćen na ’Old Trafordu’, ne znam kako će biti sada, ali ću biti fokusiran da pobedimo". 

Veliki derbi između Junajteda i Arsenala biće igran u nedelju od 17.30 na ’Teatru snova’. 

"Pune 22 godine smo vodili velike bitke, ako doček bude dobar – prihvatiću ga", zaključio je Venger.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar