Јокан још мало о Митру: Нисам му ја тата, само тренер!

Српски тандем пред лаким задатком на Крејвен Котиџу против Сандерленда (20. 45).

Фудбал 27.04.2018 | 17:00
Јокан још мало о Митру: Нисам му ја тата, само тренер!
Поклон победа Дербија над Кардифом у прошлом колу омогућила је Фуламу да почне да гаји амбиције да ће у престојећа два кола успети да се домогне другог места на табели и директне промоције у Премијер лигу. Плаве птице из престонице Велса налазе имају бод предности, али ће лондонски тим победом над новим трећелигашем Сандерлендом (20.45) већ вечерас моћи да их прескочи и стави под притисак уочи сутрашњег гостовања Халу.

Наравно, главни адуит Фулама би и вечерас требало да буде Александар Митровић, српски репрезентативац који је постигао 11 голова откако је стигао на Крејвен Котиџ у јануарском прелазном року.

"Задовољан сам како је испало све са Митровићем. Тражио је током прелазног рока средину која би му омогућила да игра стандардно и стиче минутажу уочи Светског првенства у Русији. Имао је доста понуда, изгледало је да ће завршити у Белгији. Причао сам са њим пре него што је сео у авион и пожелео му све најбоље, и рекао му да ме позове ако нешто крене по злу. Не сећам се шта се тачно десило после тога, али око пет сати поподне ме је он позвао и рекао ми да можемо да се договоримо", истакао јеЈокановић у интервјуу за Скај Спортс. 

Тренер Фулама свакодневно добија комплименте за начин на који је "припитомио" свог нападача. Јокановић подвлачи да однос њих двојице не превазилази обичне односе између тренера и играча.

"Знам каквог је карактера, али нисам му ја тата, има он свог оца. Ја сам тренер, он је мој играч. Моје је да га подржавам и покушам да му помогнем да остане фокусриан на фудбал и креће се у правом смеру. Митар зна да смо сви у клубу срећни због њега, и ја и саиграчи", поручио је Јокановић.

Остаје им да то покажу вечерас на терену против Црних мачака...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар