Jokan još malo o Mitru: Nisam mu ja tata, samo trener!

Srpski tandem pred lakim zadatkom na Krejven Kotidžu protiv Sanderlenda (20. 45).

Fudbal 27.04.2018 | 17:00
Jokan još malo o Mitru: Nisam mu ja tata, samo trener!
Poklon pobeda Derbija nad Kardifom u prošlom kolu omogućila je Fulamu da počne da gaji ambicije da će u prestojeća dva kola uspeti da se domogne drugog mesta na tabeli i direktne promocije u Premijer ligu. Plave ptice iz prestonice Velsa nalaze imaju bod prednosti, ali će londonski tim pobedom nad novim trećeligašem Sanderlendom (20.45) već večeras moći da ih preskoči i stavi pod pritisak uoči sutrašnjeg gostovanja Halu.

Naravno, glavni aduit Fulama bi i večeras trebalo da bude Aleksandar Mitrović, srpski reprezentativac koji je postigao 11 golova otkako je stigao na Krejven Kotidž u januarskom prelaznom roku.

"Zadovoljan sam kako je ispalo sve sa Mitrovićem. Tražio je tokom prelaznog roka sredinu koja bi mu omogućila da igra standardno i stiče minutažu uoči Svetskog prvenstva u Rusiji. Imao je dosta ponuda, izgledalo je da će završiti u Belgiji. Pričao sam sa njim pre nego što je seo u avion i poželeo mu sve najbolje, i rekao mu da me pozove ako nešto krene po zlu. Ne sećam se šta se tačno desilo posle toga, ali oko pet sati popodne me je on pozvao i rekao mi da možemo da se dogovorimo", istakao jeJokanović u intervjuu za Skaj Sports. 

Trener Fulama svakodnevno dobija komplimente za način na koji je "pripitomio" svog napadača. Jokanović podvlači da odnos njih dvojice ne prevazilazi obične odnose između trenera i igrača.

"Znam kakvog je karaktera, ali nisam mu ja tata, ima on svog oca. Ja sam trener, on je moj igrač. Moje je da ga podržavam i pokušam da mu pomognem da ostane fokusrian na fudbal i kreće se u pravom smeru. Mitar zna da smo svi u klubu srećni zbog njega, i ja i saigrači", poručio je Jokanović.

Ostaje im da to pokažu večeras na terenu protiv Crnih mačaka...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar