Пинки у магичном четвороуглу...!

Финално вече 56. "Меморијала Бранко Пешић - Београдски победник"! У суботу од 19. 00 у земунском спортском центру борбе боксера за пехаре у свим категоријама.

Остали спортови 27.04.2018 | 19:30
Пинки у магичном четвороуглу...!
Боксерски спектакл "Меморијал Бранко Пешић - Београдски победник" ушао је у саму завршницу. У бастиону борилачких спортова у нашој земљи, хали Пинки у Земуну љубитељи плементог спорта имали су прилику да у протекла три дана уживају у атрактивним и сјајним борбама које су демонстрирали боксери и даме, њих 180 из 20 земаља света.

Најбољи такмичари овај пут дошли су из Русије и Бразила, оби су и забележили највише победа уочи самих финала која су заказана за суботу 28. април 2018. са почетком од 19 часова, када ћемо знати коме иде наслов шампиона.

У рингу Пинкија представили су се боксери  Бразила, Индије, Шкотске, Алжира, Молдавије, Македоније, Пољске, Чешке, Словачке, Немачке, Француске, Белгије, Грчке, Израела, Кореје... Кроз квалфикационе мечеве у прелепом амбијенту хале Пинки, продефиловао је велики број љубитеља бокса, а за само финале које ће бити у директном ТВ преносу на ТВ Спортклуб влада огромно интересовање.  

Спектакл се очекује у финалној вечери, када су такмичари максимално припремљени и мотивисани. Ни у току квалификационих борби није било штедње. У три дана сјајних борби, ударци су прштали на све стране, а домаћину, Србији, најбоље резултате и борбе донели су Сандро Полетан и Петар Стошић.

Под покровитељством Града Београда и подржан од стране генералног спонзора МТС-а,  56. "Меморијал Бранко Пешић - Београдски победник“ изнедриће у суботу вече нове шампионе, који ће се уписати у историју овог међународног турнира са великом традицијом и поштовањем, који је један од најстаријих и најцењенијих у Европи. Финалисти најављују врхунске борбе и позивају све љубитеље племените вештине да дођу у халу Пинки и уживају у празнику бокса, у борбама које никога неће оставити равнодушним. Улаз је слободан за све посетиоце.

Турнир је сврстан у А категорију турнира према Светској боксерској федерацији и у последњих 10 година Светска (АИБА) и Европска (ЕУБЦ) боксерска федерација проглашавала га је за најбоље организован турнир.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар