"Они су спас за ЕЛ: Бодирога, Даниловић, Ражнатовић, Сабонис!"

Димитрис Јанакопулос, власник Панатинаикоса, веома је активан претходних неколико месеци у осуди Евролиге и генералног директора Ђордија Бертомеуа.

Кошарка 29.04.2018 | 21:30
"Они су спас за ЕЛ: Бодирога, Даниловић, Ражнатовић, Сабонис!"
Јанакопулос, који је запретио да ће ПАО изаћи из Евролиге, поготово је активан на друштвеним мрежама где стално поставље разне контроверзне ствари.

Власник трофејног грчког клуба у једном од својих последњих Инстаграм постова написао је ко би могао из света кошарке да замени Бертомеуа.

"Постоји велики број поштованих људи у кошаркашкој заједници који би могли да буду генерални директори Евролиге... До тад морамо да прихватимо неуспешног Бертомеуа који користи наше инвестиције и љубав према кошарци за његову личну агенду?", написао је Бертомеу.

Поред тог коментара, Јанакопулос је окачио слику на којој се налазе, између осталихМишко Ражнатовић, један од најпознатијих светских менаџера, Патрик Бауман, генерани секретар ФИБА, Андреј Кириљенко, председник КС Русије, прослављени српски кошаркаши Дејан Бодирога и Предраг Даниловић, легенда литванске кошарке АрвидасСабонис и Хорхе Гарбахоса, председник КС Шпаније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар