"Oni su spas za EL: Bodiroga, Danilović, Ražnatović, Sabonis!"

Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, veoma je aktivan prethodnih nekoliko meseci u osudi Evrolige i generalnog direktora Đordija Bertomeua.

Košarka 29.04.2018 | 21:30
"Oni su spas za EL: Bodiroga, Danilović, Ražnatović, Sabonis!"
Janakopulos, koji je zapretio da će PAO izaći iz Evrolige, pogotovo je aktivan na društvenim mrežama gde stalno postavlje razne kontroverzne stvari.

Vlasnik trofejnog grčkog kluba u jednom od svojih poslednjih Instagram postova napisao je ko bi mogao iz sveta košarke da zameni Bertomeua.

"Postoji veliki broj poštovanih ljudi u košarkaškoj zajednici koji bi mogli da budu generalni direktori Evrolige... Do tad moramo da prihvatimo neuspešnog Bertomeua koji koristi naše investicije i ljubav prema košarci za njegovu ličnu agendu?", napisao je Bertomeu.

Pored tog komentara, Janakopulos je okačio sliku na kojoj se nalaze, između ostalihMiško Ražnatović, jedan od najpoznatijih svetskih menadžera, Patrik Bauman, generani sekretar FIBA, Andrej Kiriljenko, predsednik KS Rusije, proslavljeni srpski košarkaši Dejan Bodiroga i Predrag Danilović, legenda litvanske košarke ArvidasSabonis i Horhe Garbahosa, predsednik KS Španije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar