“Бинго" помаже СОС дјечијем селу

Већ пету годину компанија Бинго подржава рад СОС дјечијих села БиХ. Потписивањем донаторског уговора у вриједности од 40 хиљада марака озваничена је још једна година партнерства.

Босна и Херцеговина 27.04.2018 | 14:01
“Бинго" помаже СОС дјечијем селу
Компанија Бинго финансираће укупне годишње трошкове једне СОС породице и за ту намјену издвојиће 32 хиљаде марака. Додатних осам хиљада биће усмјерено за годишње трошкове школског материјала за још 30-оро дјеце која одрастају у СОС породицама.

„СОС Дјечија села су за нас посебно важна, а пажња коју им пружамо не огледа се само у финансијској подршци. Указивање на потребе ове дјеце и усмјеравање пројеката наших пословних партнера на СОС Дјечија села је нешто што је неизоставан дио нашег пословања. Радују нас нови пројекти СОС Дјечијих села, као што је „Yес“ пројекат за младе, гдје имамо прилику указати на потребе тржишта рада из перспективе реалног сектора и тиме помоћи младима при опредјељењу ка њиховом образовању и личном и професионалном усавршавању“, истакао је извршни директор за бизнис операције компаније Бинго Един Ибрахимовић.



Потписивање донаторског уговора између компаније Бинго и СОС Дјечијих села БиХ уприличено је у Центру за развој компетенција младих.

Национални директор СОС Дјечијих села БиХ Амир Омановић захвалио се на подршци компаније Бинго која већ пету годину помаже СОС Дјечија села.

„Квалитет бриге по којем је организација СОС Дјечија села БиХ препозната дугујемо и пријатељима какав је Бинго. Опредијељеност на дугорочну и несебичну подршку, спремност да заједно правимо промјене које ће додатно унаприједити живот дјеце и младих, отвореност и добронамјерност су кључне одлике пријатељства са Бингом“, истакао је Омановић.

Уз финансијску подршку раду СОС Дјечијих села БиХ, компанија Бинго на различитие начине осигурава срећно и безбрижно одрастање дјеце, кроз позиционирање донаторских кућица, редовно слање поклона дјеци, кампања у сарадњи са партнерима и купцима, продају новогодишњих честитки, промовисање партнерства и мотивацију других донатора за сарадњу.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар