Црвена звезда слави титулу у тишини "Рајка Митића"!

Фудбалери и стручни штаб црвено-белих неће имати са ким да се радују наредног викенда у Београду, без обзира на то да ли ће титула бити осигурана у недељу или баш 5. маја.

Фудбал 27.04.2018 | 11:45
Црвена звезда слави титулу у тишини "Рајка Митића"!
Освојили титулу у недељу у Крушевцу или славље "одложили" за још једно коло, фудбалери Црвене звезде неће моћи да је прославе са навијачима 5. маја у Београду.

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије казнила је Црвену звезду са утакмицом без публике и новчано милион и 200 хиљада динара због пропуста у организацији изгреда својих навијача у 157. "вечитом дербију", док је Партизан кажњен новчано - милион динара.

Црвено-бели, које победа дели од 28. титуле првака Србије, састају се у недељу са Напретком у гостима у оквиру 34. кола, а онда ће иза затворених капија Стадиона "Рајко Митић" дочекати Спартак 5. маја у мечу који је био замишљен као повод за прославу титуле - без обзира на то да ли ће она и математички бити осигурана већ под Багдалом.

Због жестоке туче на западној трибини током победе над Партизаном од 2:1 којом је практично решено питање шампиона, али и провокације у виду фалуса од балона као и великог броја запаљених бакљи и топовских удара, део навијача Црвене звезде довео је фудбалере и стручни штаб у ситуацију да се историјском успеху радују у тишини "Маракане".

Новчано, "вечити" су кажњени због серије инцидената које су Делије и Гробари изазивали током утакмица овог пролећа, док је Војводина са 200.000 кажњена због саопштења, а 50.000 динара због притотехнике употребљене током меча са Вождовцем.

Распоред Црвене звезде:

Напредак (29. април)*

Спартак (5. мај)

Војводина (12. мај)*

Вождовац (19. мај)*

напомена: звездицом су означена гостовања

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар