Све може у Ситију, па и нови уговор двије године раније!

Наравно и већа плата за Илкаја Гундогана. . .

Фудбал 02.05.2018 | 10:00
Све може у Ситију, па и нови уговор двије године раније!
Немачки репрезентативац Илкај Гундоган (27) жели што пре да седне за сто са челницима Манчестер Ситија и преговара око новог уговора на Етихаду.

Одлични фудбалер средине терена био је један од најбољих играча у сјајном тиму Пепа Гвардиоле који је без конкуренције покорио Премијер лигу ове сезоне. Истовремено, он је и велики љубимац навијача након што је стигао у лето 2016. из Борусије из Дортмунда за 27.000.000 евра, иако је у првој сезони покидао лигаменте колена и пропустио њен већи део.

Актуелни уговор истиче му тек за две године, али Немац жури да овери верност Грађанима и знатно повећа тренутна примања која износе око 85.000 фунти (98.000 евра) недељно.

То је за таблоид Сан потврдио и извор близак фудбалеру.

"Нико у клубу не види као проблем жељу коју им је Гундоган предочио. Илкај обожава што живи у центру Манчестера и врло је задовољан и на терену и ван
њега. Налази се у годинама када достиже сам врх и зна да је Сити клуб у којем вреди играти у гоидинама које долазе. Посебно му је важно што га Пеп Гвардиола обожава и заиста ценми његове квалитете, тако да је нови уговор врло реалан", истакао је извор.

Кад неко има лове као Сити, лако му је да се шири...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар