Sve može u Sitiju, pa i novi ugovor dvije godine ranije!

Naravno i veća plata za Ilkaja Gundogana. . .

Fudbal 02.05.2018 | 10:00
Sve može u Sitiju, pa i novi ugovor dvije godine ranije!
Nemački reprezentativac Ilkaj Gundogan (27) želi što pre da sedne za sto sa čelnicima Mančester Sitija i pregovara oko novog ugovora na Etihadu.

Odlični fudbaler sredine terena bio je jedan od najboljih igrača u sjajnom timu Pepa Gvardiole koji je bez konkurencije pokorio Premijer ligu ove sezone. Istovremeno, on je i veliki ljubimac navijača nakon što je stigao u leto 2016. iz Borusije iz Dortmunda za 27.000.000 evra, iako je u prvoj sezoni pokidao ligamente kolena i propustio njen veći deo.

Aktuelni ugovor ističe mu tek za dve godine, ali Nemac žuri da overi vernost Građanima i znatno poveća trenutna primanja koja iznose oko 85.000 funti (98.000 evra) nedeljno.

To je za tabloid San potvrdio i izvor blizak fudbaleru.

"Niko u klubu ne vidi kao problem želju koju im je Gundogan predočio. Ilkaj obožava što živi u centru Mančestera i vrlo je zadovoljan i na terenu i van
njega. Nalazi se u godinama kada dostiže sam vrh i zna da je Siti klub u kojem vredi igrati u goidinama koje dolaze. Posebno mu je važno što ga Pep Gvardiola obožava i zaista cenmi njegove kvalitete, tako da je novi ugovor vrlo realan", istakao je izvor.

Kad neko ima love kao Siti, lako mu je da se širi...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar