Као Звезда и Левандовски! Легија и Салах...

Легија није хтела Салаха за 150. 000 евра! Остатак приче је добро познат. . .

Фудбал 01.05.2018 | 15:00
Као Звезда и Левандовски! Легија и Салах...
Није то никаква новост у свету фудбала. Биће таквих примера док се лопта окреће од Јапана до Аргентине. Велики превиди и лоше процене су саставни део најважније спородне ствари на свету.

Сигурно вам је позната прича о томе како је Црвена звезда 2008.године пропустила прилику да ангажује тада анонимног пољског нападача Роберта Левандовског . И то за 1000 евра месечне плате.О томе је за МОЗЗАРТ Спорт причао и Мирко Поледица и апострофирао како Горан Василијевић није био за такву опцију.

Сличан пример долази нам из Пољске. Тамошња штампа, после бруталних овосезонских игара Мохамеда Салаха,  дошла је до сензационалних сазнања. Лета 2011.године можда и најбољи фудбалер света у овом тренутку био је понуђен варшавској Легији. Великан из Пољске могао је у том тренутку да ангажује 19-годишњег младог репрезентативца Египта за 15.000 евра. Салах је у том тренутку требало да буде алтернатива Португалцу Мануу. Међутим, челницфи Легије сматрали су да Салах не би представљао освежење за њихов тим и окренули су се другим решењима.

Годину дана касније Салах је постао фудбалер Базела. Остатак приче је познат.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар