Kao Zvezda i Levandovski! Legija i Salah...

Legija nije htela Salaha za 150. 000 evra! Ostatak priče je dobro poznat. . .

Fudbal 01.05.2018 | 15:00
Kao Zvezda i Levandovski! Legija i Salah...
Nije to nikakva novost u svetu fudbala. Biće takvih primera dok se lopta okreće od Japana do Argentine. Veliki previdi i loše procene su sastavni deo najvažnije sporodne stvari na svetu.

Sigurno vam je poznata priča o tome kako je Crvena zvezda 2008.godine propustila priliku da angažuje tada anonimnog poljskog napadača Roberta Levandovskog . I to za 1000 evra mesečne plate.O tome je za MOZZART Sport pričao i Mirko Poledica i apostrofirao kako Goran Vasilijević nije bio za takvu opciju.

Sličan primer dolazi nam iz Poljske. Tamošnja štampa, posle brutalnih ovosezonskih igara Mohameda Salaha,  došla je do senzacionalnih saznanja. Leta 2011.godine možda i najbolji fudbaler sveta u ovom trenutku bio je ponuđen varšavskoj Legiji. Velikan iz Poljske mogao je u tom trenutku da angažuje 19-godišnjeg mladog reprezentativca Egipta za 15.000 evra. Salah je u tom trenutku trebalo da bude alternativa Portugalcu Manuu. Međutim, čelnicfi Legije smatrali su da Salah ne bi predstavljao osveženje za njihov tim i okrenuli su se drugim rešenjima.

Godinu dana kasnije Salah je postao fudbaler Bazela. Ostatak priče je poznat.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar