Звезда налази новог тренера - у Црној Гори?

Тачније - враћа свог старог шефа струке. . .

Кошарка 26.04.2018 | 15:45
Звезда налази новог тренера - у Црној Гори?
После неуспеха у финалу АБА лиге, останка без евролигашке лиценце, а потом и пораза од Борца у Чачку, аларми у Црвеној звезди мтс су укључени.

Да ли ће таква ситуација на Малом Калемегдану после радикалних резова у екипи довести и до још драстичнијег потеза - смене тренера?

Очигледно није искључено.

Према сазнањима портала Мондо.ме, на клупу Звезде ускоро би могао да седне тренер Морнара Михаило Павићевић (60), који је са црвено-белима 1998. године освојио титулу шампиона СР Југославије.

Шеф струке најпријатнијег изненађења регионалне лиге недавно је аплаузом дочекан у црвено-белом "Пиониру" и после те утакмице признао је да га је такав дочек довео скоро до суза.



Ако би Павићевић заиста сео на клупу Звезде, имао би пред собом тежак задатак да стабилизује уздрману екипу, да је уигра после великих промена и да са њом настави одбрану титуле, у којој је чачански пораз можда и одузео црвено-белима предност домаћег терена у плеј-офу.

Одговор на питање да ли ће рођени Баранин опет преузети Звезду вероватно нећемо дуго чекати.

Павићевић је прошле деценије девет година радио у Финској (освојио пет титула), а пре две године дао је отказ у Кини да би помогао брату Ђорђију у подизању Морнара, који су довели до статуса сигурног учесника Еврокупа у следећој сезони.

Ђорђије, који је претходних сезона био и главни финансијер и менаџер и тренер клуба, препустио је летос функцију тренера старијем брату, с којим је 80-их година чинио и ударни бековски тандем Морнара и посветио се унутрашњој организацији клуба и скаутингу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар