Модни двобој у корист Меланије

Меланија Трамп и Брижит Макрон, прве даме које одушевљавају модни свет својим издањима, биле су у центру пажње медија на свечаној вечери уприличеној у Вашингтону

Свијет 25.04.2018 | 21:22
Модни двобој у корист Меланије
Бивша манекенка рођена у Севници на свечаној вечери уприличеној у поводу тродневне посете француског председника Емануела Макрона и његове супругеБрижит Макрон поново је одушевила модним одабиром.

Лепа 47-годишњакиња оставила је све званице без даха у гламурозном издању каквог се не би посрамиле ни холивудске диве на црвеном тепиху.



Обе прве даме су се одлучиле за проверену формулу па су заблистале у креацијама с француским потписом: Меланија у легендарном Шанелу, а Брижит у омиљеном јој Луј Витону - белој хаљини украшеној златним детаљима.

Меланија је овог пута косу почешљала на страну, а многи су приметили и да је своју препознатљиву светлосмеђу косу освежену карамел праменовима мало скратила.



Згодна Словенка није ни овог пута експериментисала са шминком, држећи се своје класичне формуле: "смокеy еyес" и кармин у боји коже.

Како би вечера на којој је било 123 госта, савршено прошла, побринула се Меланија па ју је супруг похвалио пред свима.



У здравици ју је описао као "невероватну америчку прву даму" и захвалио јој на напорима око атмосфере која ће се дуго памтити.

Дворана у којој је одржана вечера била је у беж и златним тоновима с бело-зеленим цветним аранжманима на столу док је простор испред ње био украшен цветовима трешања у црним вазама.



У истом дану прве даме су прошетале и два бела стајлинга. Меланија је заблистала у белом сакоу и сукњи с потписом Мајкла Корса, привлачећи погледе и елегантним белим шеширом, а Брижит Макрон је била појам елеганције у белом комплету украшеним црним детаљима.



Овако дотеране Меланија Трамп и Брижит Макрон су без својих супруга обишле Националну уметничку галерију и уживале у изложби француског постимпресиониста Пола Сезана.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Игор

25.04.2018 19:39

Касније су им се у овалном уреду придрузили Рон Дзереми и Моника Левински.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

25.04.2018 23:08

Што се жена не замјенише када су већ били заједно.

ОДГОВОРИТЕ